Tankpassen vergelijken

Wanneer je een goede tankpas wilt hebben, kun je beter niet voor de eerste optie gaan die je tegenkomt. Het is verstandiger om de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Gelukkig kun je dat eenvoudig doen op onze website. Vergelijk de grootste en meest bekende aanbieders in een oogwenk! Hieronder bespreken we alvast kort een aantal van deze aanbieders!

MKB-Brandstof

mkb-brandstofMKB Brandstof behoort tot de grootste aanbieders wanneer het gaat om tankpassen. Bij een vergelijk zal deze dan ook regelmatig naar voren komen. De brandstofpas van MKB Brandstof is te gebruiken bij alle tankstations in Nederland. In het buitenland is deze pas helaas niet geldig. Overigens is de tankpas van MKB Brandstof niet alleen geschikt om te tanken, maar ook voor andere diensten die met de auto te maken hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan parkeren en de autowasstraat. Er is een speciale applicatie beschikbaar waarin je alle informatie over deze aanbieder vindt. Er wordt iedere maand een factuur gestuurd. Neem deze pas zeker mee met het vergelijken van de verschillende brandstofpassen.

Tankpas.nl

logo tankpas-nlOok de pas van Tankpas.nl is één van de allergrootste. Het grote voordeel van deze brandstofpas is dat hij ontzettend veelzijdig is. Natuurlijk kun je er eenvoudig mee tanken. Daarnaast zijn er echter ontzettend veel extra diensten beschikbaar. Daar hoef je natuurlijk niet verplicht gebruik van te maken. Maar sommige diensten zijn ontzettend handig. Tankpas.nl richt zich overigens specifiek op zelfstandige ondernemers waardoor je met het vergelijken van de verschillende tankpassen deze vaak tegen zult komen. Met deze pas kun je bijvoorbeeld ook afrekenen als je naar de autowasstraat gaat. Zelfs vloeistoffen bijvullen en een klein onderhoud is met de tankpas mogelijk wanneer je dit bij Kwik-fit doet. Tot slot is het ook mogelijk om elektrische of hybride auto’s op te laden en wordt pas van Tankpas.nl als betaalmiddel geaccepteerd bij heel veel parkeerterreinen.

MultiTankcard

logo-multitankcardMultiTankCard is een begrip in deze wereld en kan dus op onze vergelijking website onmogelijk ontbreken. Naast tanken heeft MultiTankCard nog tal van extra opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van pechhulp of parkeren? Verder kun je er ook voor kiezen om meerdere passen af te nemen. In dat geval krijg je een aantrekkelijke korting. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat veel grote bedrijven voor deze aanbieder kiezen. Het is ook mogelijk om de tankpas te combineren met boekhoudpakketten. MTC wordt overigens echt niet alleen gebruikt door grote bedrijven. Ook zzp’ers en mkb kunnen prima van de pas gebruik maken.

Total

total-logoOok de Total Card tankpas kun je op onze site vergelijken. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen hoe ontzettend groot Total is. Het is een gigantische multinational met meer dan 100.000 werknemers in verschillende landen. Grote voordeel van deze brandstofpas is dat je door heel Europa kunt tanken bij stations van Total en Elan. Klein nadeeltje is echter dat je wel alleen maar bij deze tankstations kunt tanken. In Nederland kun je dus niet overal met deze pas betalen. Toch raden we je aan Total zeker mee te nemen in je vergelijk. De tankpas is specifiek gericht op zelfstandig ondernemers en mkb bedrijven. Opvallend is trouwens dat veel transportbedrijven voor een tankkaart van Total kiezen. Er zijn verspreid over Europa meer dan 12.000 verschillende tankstations waar je met deze pas kunt tanken.

Travelcard

logo-travelcardBij het vergelijken van de verschillende brandstofkaarten kun je ook Travelcard tegenkomen. Deze aanbieder is echter alleen geschikt wanneer je een groter bedrijf hebt met een wagenpark van meer dan tien verschillende voertuigen. Anders kom je namelijk niet in aanmerking voor Travelcard. Gebruik maken van Travelcard is overigens wel heel eenvoudig. De tankkaart wordt namelijk door heel Nederland geaccepteerd. Vooral bij grote wagenparken is TravelCard erg geliefd. Betalen doe je eenmaal per maand eenvoudig door middel van een factuur.

ANWB Tankpas

anwb-logoWie aan het verkeer denkt, komt eigenlijk automatisch uit bij de ANWB. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er ook een ANWB Tankpas beschikbaar is. Je kunt deze pas vergelijken met die van andere aanbieders. De tankkaarten van ANWB worden in heel Nederland geaccepteerd bij benzinestations. Buiten Nederland kun je deze helaas niet gebruiken. Naast benzine zijn er ook nog aanvullende diensten mogelijk met de pas van de ANWB. Dat zijn de algemeen bekende aanvullende diensten als het wassen van de auto en parkeren op bepaalde plaatsen. Er kleeft wel een enkel nadeel aan de ANWB brandstofkaart. Je kunt deze namelijk alleen krijgen als je een lid bent van ANWB voor de Zaak.

Esso Tankpas

esso-logoIn Nederland zijn er heel veel verschillende soorten benzinestations. 260 daarvan zijn Esso tankstations. Wanneer je beschikt over een Esso tankpas kun je bovendien niet alleen bij Esso zelf tanken, maar ook nog eens bij Shell. Daarmee is het eigenlijk mogelijk om door het hele land te tanken. Wanneer we deze pas vergelijken met andere passen, valt op dat de tankpas van Esso helemaal gratis is. Daar moet je jezelf echter wel bij bedenken dat er geen aanvullende diensten worden geleverd bij de Esso Pas.