Besparen op je tankpas doe je zo

Denk jij erover om een tankpas aan te schaffen? Dan is het logisch dat je hier niet onnodig teveel voor wilt betalen. Er zijn verschillende soorten tankpassen verkrijgbaar en het is wel zo prettig om te weten waar je de goedkoopste kunt vinden die daarnaast ook aan jouw wensen voldoet. Maar hoe kun je besparen op de aanschaf van een tankpas? Hier lees je alles wat je moet weten over het vinden van de beste tankpas waar je optimaal van profiteert, zonder dat je hier onnodig teveel geld voor betaalt. 

Een tankpas is een ideale manier om te betalen voor je brandstof die je tankt voor de auto. Met een tankpas worden de kosten die je voor brandstof gebruikt opgeslagen op het account van de pas en is het zeer eenvoudig om dit te declareren, bijvoorbeeld bij het bedrijf waar je werkt. 

Wat zijn de voordelen van een tankpas?

De voordelen van een tankpas zijn uitgebreid en voordat je besluit een tankpas te gaan aanschaffen is het belangrijk om goed naar de voordelen te kijken. Op deze manier maak je een goede keuze in het aanschaffen van een tankpas. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van een tankpas? Hier vind je ze in een duidelijk overzicht:

  • Makkelijk: je kunt met een tankpas zeer eenvoudig en snel betalen voor je brandstof, of dit nu gaat om diesel, benzine of een andere brandstof. Je betaalt niet met je creditcard of bankpas, maar met de tankpas.
  • Declareren: met een tankpas kun je het getankte brandstof gemakkelijk declareren bij een werkgever of de eigenaar van het account. 
  • Veelzijdig: wanneer de eigenaar van het account hier toestemming voor geeft, is het met de tankpas ook mogelijk om onderhoud, onkosten en andere zaken te regelen.
  • Overzicht: een tankpas geeft je een interessant inzicht over het gebruik van benzine. Je kunt niet alleen zien hoeveel er per maand getankt wordt, maar ook waar en door wie. 

De aanbieders van tankpassen

Er is niet een type tankpas die je kunt aanschaffen. Het is goed mogelijk om bij diverse aanbieders een tankpas aan te schaffen. Onder andere namen als MKB Brandstof, Tankpas.nl, MultiTankcard, Total, Travelcard, de ANWB Tankpas en Esso Tankpas behoren tot jouw mogelijkheden. Deze aanbieders bieden diverse soorten tankpassen aan en het is belangrijk om de specificaties van de pas goed door te nemen. Op deze manier weet je wat je opties zijn en is het nog makkelijker om een goede keuze te maken. 

Hoe kies je de beste tankpas?

Een tankpas kiezen kan dus bij diverse aanbieders. Enerzijds is dit ideaal, omdat je zo zeker weet dat je een pas vindt die aan jouw wensen voldoet. Anderzijds kan dit ook voor onduidelijkheid zorgen, omdat het lastig is te bepalen wat nu de beste keuze is. Je doet er goed aan om niet direct voor de eerste en de beste optie te gaan, omdat je zo mogelijk een beter aanbod overslaat en onnodig teveel betaalt voor je tankpas. Verderop lees je hoe je de beste keuze maakt en een tankpas kiest waar je optimaal gebruik van kunt gaan maken. 

Bespaar op je tankpas door te vergelijken

De beste tankpas aanschaffen zonder dat je hier teveel voor betaalt? Het is dan heel gemakkelijk om de tankpassen met elkaar te vergelijken. Op Goedkoopstetankpas.nl kun je dan ook terecht voor het maken van een goede vergelijking. Vergelijken zorgt ervoor dat je alle belangrijke punten naast elkaar zet en op basis hiervan de beste keuze maakt. Een tankpas brengt veel voordelen met zich mee, maar het is wel zo prettig als je hier niet onnodig teveel voor betaalt. Bedenk van tevoren wat je belangrijk vindt en ga de diverse tankpassen op basis hiervan met elkaar vergelijken. Hoe dit werkt, lees je in deze blog. 

Hoe werkt tankpassen vergelijken?

Tankpassen vergelijken werkt op deze website heel gemakkelijk. Je kunt in de eerste plaats alle aanbieders van tankpassen zien en de belangrijkste informatie over dit bedrijf en de mogelijkheden die je hebt met de tankpas. Dit geeft je al een duidelijk beeld: zo wordt het nog makkelijker om een vergelijking te maken. Vergelijken kan op basis van de kosten, maar ook het dekkingsgebied, de extra’s en tal van andere zaken. Verderop lees je de belangrijkste aandachtspunten om op te letten bij het vergelijken van tankpassen. 

Tankpassen vergelijken kost je niet veel tijd: wij hebben alle belangrijke punten al op een rij gezet per aanbieder. Het enige wat jij hoeft te doen is het bekijken van deze punten bij diverse tankpassen in de handige tabel. Kijk naar de punten die jij belangrijk vindt, zoals de maandelijkse kosten of de aanvullende diensten en wat je hiervoor betaalt. Op deze manier ben je in staat om de goedkoopste tankpas te kiezen. 

> Vergelijk alle tankpassen

De belangrijkste aandachtspunten

Als je voor het eerst een tankpas wilt aanschaffen is het logisch dat je nog niet goed weet waar je op moet letten. Er zijn een aantal aandachtspunten die je zeker mee kunt nemen in het maken van een beslissing, zodat je een goede tankpas aanschaft die perfect aansluit bij jouw wensen. Wat zijn de belangrijkste punten om op te letten? In de eerste plaats spelen natuurlijk de maandelijkse kosten een grote rol: hoeveel betaal je voor het gebruik van de tankpas? Dit verschilt per aanbieder. Kijk daarnaast ook naar de contractduur en de opzegtermijn, ook dit kan belangrijk zijn in het maken van een keuze. 

Kijk ook naar de dekking van de tankpas. Bij welke tankstations kun je tanken? Wanneer je alleen bij tankstations van een specifieke aanbieder kunt tanken kan dit hinder opleveren. Verder is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om in het buitenland te kunnen tanken met de tankpas: dit is belangrijk wanneer je werknemers veel in het buitenland rijden. Een ander belangrijk aandachtspunt is de aanwezigheid van aanvullende diensten. Kun je tol betalen met de tankpas, is pechhulp inbegrepen, is het mogelijk de carwash te gebruiken met de pas en is er sprake van korting? Controleer dit bij diverse aanbieders om zo de beste keuze te maken. 

Hoeveel kun je besparen met een goedkope tankpas?

Hoeveel jij kunt besparen met een goedkope tankpas is vooral afhankelijk van jouw wensen. Hoe meer eisen je hebt, hoe uitgebreider de tankpas moet zijn en hoe meer je betaalt. Door bepaalde punten te elimineren of extra’s uit te sluiten is het goed mogelijk om veel geld te besparen. Bepaal daarom van tevoren wat jij echt belangrijk vindt en echt nodig hebt. Vergelijk niet alleen de prijzen, maar ook  de aanvullende diensten, zodat je zeker weet dat je een tankpas kiest die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Vergelijk hier alle tankpassen

Als jij een auto van de zaak hebt kan het interessant zijn om een tankpas aan te schaffen. Als werkgever kan het ook aantrekkelijk zijn om je werknemers die veel onderweg zijn een tankpas te geven. Op deze manier heb je inzicht en kun je heel gemakkelijk en snel zien wat de kosten zijn, zodat je deze eenvoudig betaalt in je account. 

Voordat je een tankpas aanschaft is het aan te raden om hier eerst de tankpassen te vergelijken. Bij Goedkoopstetankpas.nl ben je in de gelegenheid om de beste tankpas te vinden die aan jou wensen voldoet, maar zorg je er ook voor dat je niet teveel betaalt voor je tankpas. En omdat we het meeste werk al voor jou hebben gedaan, is het nog makkelijker om snel een vergelijking te doen, voordat je een keuze maakt!

Plaats een reactie